tirsdag 4. mai 2010

3. kursdag hos Tresnella

Dette var 3. kursdag hos Tresnella, og idag ble det produsert 2 ting. Et brilleetui og en ballpose. Ballposen var til pappa, til å henge på golfbaggen. Greit å ha ballene lett tilgjengelig når man spiller.
Brilleetuiet er polstret med dobbelvatt. Fòret er ensfarvet rødt, mens utvendig er rødt med hvite blomster av noe slag. Dette var dagens første kreasjon. Lukkingen er med klapplukking.


Dagens andre kreasjon var en pose. Dette skulle bli en ballpose til å ha golfballer i, hengende på baggen. Fargen ble mørkegrønn, også fant jeg et fint stoff hos Tresnella som passet til det. Dette stoffet ble brukt til applikasjonen og løpegangen på toppen. Bokstaven er tegnet etter et fint Shablongsett som jeg var så heldig å få idag i gave av mamma. (dette også kjøpt hos Tresnella) De er av metal og kan brukes til masse forskjellig (eks. maling og tekstilfarge i tillegg til applikasjon) For at den skal kunne festes til golfbaggen, så laget jeg en hempe bak med en karabinkrok av noe slag. Stilig og passet til. M´n står jo selvfølgelig for Morten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar